Video-Foton Bt. - 35 ÉVE A LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN !
KÖRNYEZETVÉDELEM

FONTOSNAK TARTJUK, HOGY SZERVIZÜNK MŰKÖDÉSE KÖZBEN KELETKEZETT VESZÉLYES ANYAGOKAT A KÖRNYEZETVÉDELMI NORMÁK BETARTÁSÁVAL ÁRTALMATLANÍTTATSUK. A NEM JAVÍTHATÓ KÉSZÜLÉKEKET, KIÉPÍTETT ALKATRÉSZEKET TOVÁBBÍTJUK A KÉSZÜLÉKEK SZAKSZERŰ BONTÁSÁVAL, ÉS ÚJRA HASZNOSÍTÁSÁVAL FOGLAKOZÓ VÁLLAKOZÁSNAK. A MUNKÁNK SORÁN TÖREKSZÜNK A KÖRNYEZETKÍMÉLŐ TECHNOLÓGIÁK ALKALMAZÁSÁRA, PL OLOMMENTES FORRASZTÁS. ENERGIA FELHASZNÁLÁSUNKAT TAKARÉKOS IZZÓK HASZNÁLATÁVAL, ÉS A HASZNÁLATON KÍVÜLI KÉSZÜLÉKEK ÁRAMTALANÍTÁSÁVAL CSÖKKENTENJÜK.

PÁR JÓ TANÁCS, HOGY ÖNÖK IS HOZZÁJÁRULJANAK KÖRNYEZETÜNK VÉDELMÉHEZ:

KÉSZÜLÉKEKIKET ÁRAMTALANÍTSÁK / NE HAGYJÁK KÉSZENLÉTI ÜZEMMÓDBAN / A MEGHIBÁSODOTT KÉSZÜLÉKET OLYAN HELYEN ADJÁK LE AHOL GARANTÁLT A SZAKSZERŰ MEGSEMÍSSÍTÉS, ÚJRA HASZNOSÍTÁS. TELEFONON, FÉNYKÉPEZŐ, KAMERA TŐLTŐJÜKET NE HAGYJÁK A HÁLÓZATRA CSATLAKOZTATVA, HA NEM HASZNÁJÁK. TELEVÍZIÓJUK HELYES BEÁLLÍTÁSÁVAL CSÖKKENTHETŐ FOGYSZTÁSUK, NÖVELHETŐ ÉLETARTAMUK / KONTRASZT, FÉNYERŐ, HÁTTRÉVILÁGÍTÁS 50-60 % /

ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN, MIELŐTT MEGVÁLNÁNAK EGY KÉSZÜLÉKÜKTŐL VIZSGÁLTASSÁK MEG SZAKEMBERREL, HA GAZDASÁGOSAN JAVÍTHATÓ EZZEL IS CSÖKKENTIK A KÖRNYEZET SZENNYEZÉST.